search
menu

Lilla Apartman

Megosztás

Lilla Apartman

Bemutatkozás

Móron, közel a központhoz csendes környéken, családi házban kialakított, külön bejáratú, egyszerűen, hangulatosan berendezett apartman szolid áron. Organikus kert, árnyékot adó gyümölcsfák, pihenőpadok állnak a vendégek rendelkezésére.  A vendégházunk 5 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A házunk állatbarát hely, tehát kutya, cica  jöhet. Szeretettel várjuk a természetet és kirándulást kedvelő, vagy munkavégzés miatt városunkban tartózkodó vendégeinket.

A házban szigorúan tilos a dohányzás a nemdohányzó embertársaink, és a berendezés, bútorzat védelme érdekében. A fedett teraszon van kialakítva kulturált dohányzó hely.

Szolgáltatások

Parkolás az apartman előtt, ingyenes, utcai parkolás. Rövid sétával a belvárosban található szinte összes turisztikai látványosság megtekinthető. Büszke vagyok városunk borkultúrájára, hozományaira  a nyitott borospincékre, az országban egyedül álló Bormúzeumra. Megemlíteném még a Hétkúti lovasparkot, a remek új bringautat, mely a Vértes lábánál kezdődik,kerékpárt tudunk biztosítani. A sportcentrum-uszoda, tenisz és egyéb más sportolási lehetőségek az apartmantól pár percre találhatók.


Kapcsolat

Hasonló találatok