search
menu

Fogadó az Öreg Préshez Hotel

Megosztás

Fogadó az Öreg Préshez Hotel

Bemutatkozás

Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegű fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsők között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak.
A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idéző festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élő svábokéhoz hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütő kemencét építettünk.
"Wekerle" és "Kiskakas" különtermeink, technikai berendezéseivel lehetőséget teremtenek különböző rendezvények megszervezésére, konferenciák, tárgyalások, előadások, bemutatók, egyéb családi- és kulturális rendezvények lebonyolítására.

 

Szolgáltatások

A házban szauna, szolárium, igény szerint masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr is igénybe vehető. Egyéb szolgáltatások: borkóstoló szervezése, rendezvény- és konferenciaszervezés, lovaskocsizás, 

Parkolás: nyitott parkoló az étterem külső parkolójában, zárt parkoló a szálloda belső udvarában.

Kapcsolat

Hasonló találatok