search
menu

Öreg Prés Étterem

Megosztás

Öreg Prés Étterem

Bemutatkozás

A Fogadóhoz tartozó egyedi éttermi kínálatot nyújtó Öreg Prés Étterem finom, házias ételekkel, móri specialitásokkal várja Vendégeit. A ház specialitása az egyedi recept szerint készített hagymás házi zsír és a Galloway marhahús, mely ételeink egyedi ízekkel, igazi gasztronómiai különlegességet képviselnek az országban.

Szolgáltatások

Az étterem 70 fő befogadására alkalmas. Jó időben a belső udvarban található teraszon 40 fő, a hátsó udvarban található Kemencés Udvaron akár 150 fő is le tud ülni. Az udvar kitűnő helyszínt ad szabadtéri rendezvények, grillpartik rendezésére, ahol igazi búbos kemencében sült specialitásokat is fogyaszthatnak.

Az Öreg Prés hangulata igazi kuriózum, hiszen a vendégek nem csak a vidéki élet szépségeit ízlelhetik meg, hanem kiváló móri borokat is kóstolhatnak az étterem 300 éves eredeti Présház- Borospincéjében. A pincét jó szívvel ajánljuk egy romantikus este eltöltéséhez, céges rendezvények lebonyolításához, borkóstolókhoz vagy éppen egy pohár kellemes móri bor elfogyasztásához.

A Fogadó nyugodt, családias, romantikus környezete kis létszámú esküvők ideális helyszíne. Az esküvői ebéd-, vagy vacsoramenü a megrendelő egyedi elképzelése szerint kerül összeállításra. 40 főtől akár büféasztalos tálalás is kérhető, így még családiasabbá, zavartalanabbá tehetőek a nagy nap meghitt pillanatai.

Szeretettel várjuk az Ezerjó hazájában!

Felszereltség

Kategória: Étterem, Borozó

Árszínvonal: Étterem, Borozó, átlagos

Üzlet specialitása: magyaros ételek, különleges borfajták

Kiemelt célcsoportok: családbarát

Berendezés jellege: falusi

Konyha jellege: magyaros, háztáji

Étlap nyelve: magyar, angol, német

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya

Öreg Prés Étterem
8060, Mór, Arany János utca 4.
Tel.: +36-22-562-472
Weboldal: http://www.oregpres.hu
Email: oregpres@oregpres.hu

Hasonló találatok