search
menu

Molnár Borház Kft.

Megosztás

Molnár Borház Kft.

Bemutatkozás

130 hektár új telepítésű szőlőterület varázslatosan szép, festői környezetben, a Vértes-hegység lábánál.

Ez az értékes szőlőterület az alapkő, az erős alap, melyre bátran építhettük a móri borvidék legnagyobb borászatát, melyben a legmodernebb technológiákat használva, de az ősi mesterség gyökereire, hagyományaira támaszkodva készítik borászaink kiváló minőségű borainkat.

"Fáradságos munkával ugyan, de bízva abban, hogy minden pohár borral, mely palackjainkba kerül, mosolyt tudunk csalni borfogyasztóink arcára. „A jó bor készítése a szőlőföldeken kezdődik” – szokták mondani, és valóban, ezért már a telepítésnél szőlészünk minden szakmai szempontot figyelembe véve,a talaj összetételétől és adottságaitól kezdődően, gondos és aprólékos munkával választotta ki a borvidék legjobb fajtáit."

Szolgáltatások

A Móri Borvidéken festői környezetben a Vértes-hegység lábánál 130 ha újtelepítésű szőlőterületet művelünk 17 fajta szőlő alapos gondozásával. A Borház zászlóshajója az Ezerjó, a Hungarikum Királyleányka, Zenit, Irsai Olivér, és nem utolsósorban a Generosa. Reduktív eljárással készülő borainkra jellemzőek a fajtajelleges zamatok, intenzív ízek és illatok.
2016-ban került a Molnár Borház tulajdonába a Móri Bormúzeum, mely 150 fő befogadására alkalmas, kiváló helyszín borkóstolók, családi-céges rendezvények és baráti összejövetelek megtartására.

Felszereltség

Kategória: Étterem, Büfé, borospince

Árszínvonal: Borozó

Üzlet specialitása: különleges borfajták

Kiemelt célcsoportok: üzletemberek, szervezett csoport, családbarát

Berendezés jellege: elegáns

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya

Molnár Borház Kft.
8060, Mór, Csókakői út 1.
Tel.: +36-22-400-755
Weboldal: http://www.molnarborhaz.hu
Email: info@molnarborhaz.hu

Hasonló találatok