search
menu

Geszler Családi Pincészet Mór

Megosztás www.geszlerpince.hu címen." class="pin-it-button" count-layout="horizontal" target="_blank">

Geszler Családi Pincészet Mór

Bemutatkozás


Ha megérkeztek Mórra…

… és beértek a belváros egyetlen körforgalmához, akkor Pusztavám felé kell venni az útirányt a gyönyörű gesztenye soron át, majd a 2. kereszteződésnél balra kell fordulni. A Kapucinus templomot elhagyva, a Wekerle Sándor emlékmű mellett elhaladva, az óvoda jobb felén lévő utcába: a Martinovics utcába érnek, ahol a jobb oldalon találják meg modern látványborászatunkat.


Szolgáltatások


Ezerjó élményeket kínálunk!

A Móri Borvidéken 38 hektáron gazdálkodunk negyedik generáció óta. Voltunk már az év borászata Fejér megyében, Zöld veltelínink 2015-ben Magyarország legjobb újbora, lett. Borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük a ma borkóstolóinak, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel. A Móri Borvidék legeredményesebb borászata lettünk immáron 4. alkalommal az elmúlt öt évben, 2016-ban megkaptuk Mór Város Önkormányzatának legmagasabb kitüntetését a Pro Urbe Díjat. 25.000 palack bort készítünk éves szinten, de évről-évre nő.


Ezerjó élményeket kínálunk!

Borkóstolás, pincejárás; Csoportok fogadása min. 5 főtől 75 főig; „Ezerjó pincelakomák”: hideg és meleg ételek, borkorcsolyák a borkóstolókhoz; Nyitott pincés borozgatós szombat estek; Pinceügyelet: „sürgősségi” borellátás; Egyedi címkés borok cégeknek; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron;  Házhozszállítás pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel min. 20 főtől; Programszervezés a Móri Borvidéken

Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen Mór remek helyen fekszik, az egyik legjobb adottságú borvidéke Magyarországnak a Vértes és a Bakony hegység között elterülő Móri árokban a Közép-Dunántúlon. Az Ezerjó hazájába, Mórra érkező vendégeknek borkóstolókat tartunk pincejárással látványborászatunk két helyszínén. Az alsó szinten akadálymentesített 200 éves pincében, megismerhetik modern technológiákat, a borkészítés útját; az emeleten tágas 75 fős hangulatos borkóstolótermünkben pedig a borkedvelők elmélyülhetnek a móri borok és gasztronómia világában.


Boraink:

Móri Ezerjó, máMÓR Móri Ezerjó (fahordós), Móri Zöld veltelíni, Móri Királyleányka, Móri Chardonnay, máMÓR Móri Chardonnay (fahordós), Vértes kincse, Bakony kincse, Móri Zenit, Geszler Rosé, SZERETŐ Móri Chardonnay, Mustlica 100% szőlőlé

További információkért keresse fel honlapunkat a www.geszlerpince.hu címen.

Felszereltség

Kategória: Borozó, borospince

Árszínvonal: Borozó

Üzlet specialitása: különleges borfajták

Kiemelt célcsoportok: üzletemberek, szervezett csoport, családbarát

Berendezés jellege: falusi

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya

Geszler Családi Pincészet Mór
8060, Mór, Martinovics utca 6/c
Tel.: +36-20-552-7030
Weboldal: http://www.geszlerpince.hu
Email: info@geszlerpince.hu

Hasonló találatok