search
menu

Ara Étterem

Megosztás

Ara Étterem

Az ARA Étterem a Mór város szívében a Kodály Zoltán és Deák Ferenc utca kereszteződésében található. Két termével 70 + 35 vendég befogadására képes.

Télen-nyáron, hétfőtől-szombatig 11-22 óráig várjuk kedves vendégeinket. Jó idő esetén kerthelyiségünkben is elfogyaszthatják ételeinket kellemes környezetben.

Régóta keres olyan éttermet ahol jó a hangulat, ízletesek az ételek és finom móri borok várják? Mi ezt kínáljuk Önnek!
 Az ARA Étterem konyhájában megalkotott ételek egyaránt kielégítik kicsik és nagyok, húsevők és vegetáriánusok, ínyencek és hagyományos ízekre vágyók, falánkok vagy diétázók igényeit.
Házias jellegű konyhával, szolid árakkal, baráti szóval működő családias hangulatú éttermünket 2000-ben alakítottuk ki. 2008 év végén felújítottuk, így formálódott ki a mai kép. Belső terének kialakítása, kényelmes bőrpados ülőhelyeivel fesztelen atmoszférát teremt régi és új vendégeinek. Harmonikus környezet, tiszta letisztult formák, kellemes nyugtató színek jellemzik. A modern stílust és letisztult vonalvezetést vendégeink sokszínű egyénisége varázsolja teljessé.
Tekintsék meg állandóan változó Péterffy Dóra textilművész által készített enteriőrünket, amely évszakhoz, eseményekhez igazodik. A falakon Mosberger Róbert fotográfus Mórról készített jellegzetes hangulatképei láthatóak. Az étterem felújítását követi a konyha modern technológiával való felszerelése, ami rövid távú terveink között szerepel. Éttermünk a hétköznapokon bőséges és változatos menüajánlatokkal várja az ebédelni vágyókat.
Heti menüajánlatunk megtalálható az Étteremben vagy honlapunkon is. Emellett a Vértes Info honlapján, a városi televízióban és az Ezerszó Képújságban. Az étlap és az ételek a nemzetközi modern konyha változatos ízvilágát jelentik, klasszikus magyar fogásokkal, folyamatosan változó, megújuló szezonális ajánlatokkal. Ételkínálatunk mellett bármilyen extra igényt kielégítünk. Ideális helyszín lehetünk ballagásra, családi eseményekre, évfordulókra, születés és névnapokra, termékbemutatókra, bankettre, osztálytalálkozóra.
Magas színvonalon és teljes körű lebonyolítással megrendezzük esküvőjét, céges rendezvényét akár külső helyszínen is. Létezik egy olyan hely (ARA) amelyet minden igyekezetünkkel úgy irányítunk, hogy Ön és vendégeink jól érezzék magukat a nálunk eltöltött idő alatt. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról-napra, többet nyújtsunk vendégeinknek, és minden igényt kielégítő szolgáltatást kapjanak. Ha jobban szeretnek nálunk enni (lenni), mint máshol, akkor elégedettek leszünk. Ön mindig biztos lehet abban, hogy tányérjára kerülő falatokat gondos hozzáértő kezek a legkiválóbb friss, hazai alapanyagokból készítették.
Móri borok széles választéka kapható akár poharanként is. Konyhafőnökünk Gelencsér Csaba mesterszakács e vidék friss alapanyagaiból álmodja meg az ízletes és mutatós remekműveket. Az állandó személyzet irányításával az ő vezetésével biztosított a jó minőségű étel mindenkor. A kiszolgálás barátságos, gyors és pontos. Az elmúlt évekre visszatekintve töretlen kedveltséggel örvendünk egyre több törzsvendégünknek és visszajáró átutazóknak, turistáknak.
Hogy mi a titok talán szlogenünkben rejlik: „Nem jót kell főzni, hanem mindennél jobbat!"
Törekszünk szolgáltatásainkat folyamatosan bővíteni. Terveink között szerepel házi cukrászsütemények értékesítése is a közeljövőben. Kérem, tiszteljenek meg minket látogatásukkal, hiszen Önöknek álmodtuk meg mindezt.

Felszereltség

Kategória: Étterem

Árszínvonal: Étterem, kedvező

Üzlet specialitása: magyaros ételek

Kiemelt célcsoportok: családbarát

Berendezés jellege: klasszikus

Konyha jellege: magyaros, nemzetközi, háztáji

Étlap nyelve: magyar, angol

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya

Ara Étterem
8060, Mór, Kodály Zoltán utca 2.
Tel.:
Weboldal:
Email:

Hasonló találatok