search
menu

Pimpinella Méhészet

Megosztás

Pimpinella Méhészet

 Farkas Eszter vagyok, agrármérnök, méhészmester. A méhészettel őstermelőként foglalkozom. A méhészkedést nagyszüleim kezdték el 1988-ban, így kisgyermek korom óta ismerkedem ezzel a mesterséggel és a méhekkel.

Jómagam középiskolás korom óta aktívan részt veszek ebben a munkában. Kezdetben csak a méhektől távoli, de a méhészethez kapcsolódó feladatokat láttam el (mézpörgetés, keretek készítése stb.), később beiratkoztam egy méhész tanfolyamra és „közelebb” merészkedtem a méhekhez. Bár kezdetben féltem egy kicsit, de hajtott a kíváncsiság. Nagyon szeretek a méhekkel, méhek mellett dolgozni, emellett érdekel is a méhek társadalma, élete, munkája.

Méhészetünk Móron található, jelenleg 80 családból áll. Korszerű eszközökkel dolgozunk, de megőriztük a kis családi gazdaságokra jellemző termékminőséget. A mézen kívül előállítunk más méhészeti termékeket is, ezek a honlapunkon feltüntetett terméklistában szerepelnek (pl. propolisz, virágpor). Mindent megteszünk azért, hogy vevőink elégedetten távozzanak tőlünk.

Oldalunkon méhészetünk és termékeink bemutatásán túl a méhekkel, méhészeti termékekkel kapcsolatos hasznos információkkal várunk mindenkit. A galéria képeit lapozgatva és a blogbejegyzéseket nézegetve bárki bepillantást nyerhet méhészetünk érdekes és aktív életébe. Kellemes tájékozódást, böngészést kívánunk. Gyere és fedezd fel velünk a méhek csodálatos világát.

  •  +36(20)361-1555
  •  info@pimpinella.hu

Forrás: http://www.pimpinella.hu/

Hasonló találatok