search
menu

Gyereknap

Megosztás

Gyereknap

A szervezők, Mór Városi Önkormányzat és a Fehérvári Fesztivál Kft. szeretettel meghívnak minden érdeklődőt a „Városi Gyereknap rendezvény” -re a Szent István Parkba 2022.05. 29-én 10-18 óráig. A legkisebbeket a Levendula Játszóház és Alkotóműhely Várjátszó programjával várjuk, ahol különböző kedves játékokat próbálhatnak ki. Egész nap ugrálóvárral és körhintákkal, valamint exatlon pályával várjuk a nagyobb gyerekeket. Arcfestés és csillámtetoválás is igénybe vehető lesz délelőtt és délután is. A napot a Csurgó Zenekar gyerekkoncertjével zárjuk.

A szervezők, Mór Városi Önkormányzat és a Fehérvári Fesztivál Kft. szeretettel meghívnak minden érdeklődőt a „Városi Gyereknap rendezvény” -re a Szent István Parkba 2022.05. 29-én 10-18 óráig.
A legkisebbeket a Levendula Játszóház és Alkotóműhely Várjátszó programjával várjuk, ahol különböző kedves játékokat próbálhatnak ki. Egész nap ugrálóvárral és körhintákkal, valamint exatlon pályával várjuk a nagyobb gyerekeket. Arcfestés és csillámtetoválás is igénybe vehető lesz délelőtt és délután is. A napot a Csurgó
Zenekar gyerekkoncertjével zárjuk.

Hasonló találatok