search
menu

Május – Szabadidő

Megosztás

Május – Szabadidő

Hírlevél

Önkormányzati Hírek

 A május 16-17. hétvégére összegyűjtöttünk a környéket érintő szabályozásokat illetve könnyítéseket, amelyek természetesen az országos előírások mellett látogathatók:

Bakonycsernye: csak a szabadtéri kiránduló helyek ajánlottak

Bodajk: játszóterek és sportpályák továbbra is zárva vannak

Csákberény: a település a belterületi parkolók lezárását feloldja, azonaban a Csákberény-Csókakő borút továbbra is lezárva marad

Csákvár: nincs korlátozás

Csókakő: a települést érintő korlátozások megszüntek, viszont a vár zárva tart, egyenlőre nem látogatható

Gánt: az iskola parkolója és játszótere még zárva van. Azonban a Bauxitbányászati Múzeum már várja látogatóit péntek – vasárnap 10-18 óra között

Mór: hétfőtől (május 18.) megnyitnak a városban a KRESZ park, Dózsa utcai játszóterek, Szent István parkban lévő játszótér, Vértes utcai játszóterek és szabadon látogathatók a város turisztikai területei is.

Várgesztes: nincs korlátozás

Dr. Hegyi Imre Emlékpark

Az emlékpark szabadon látogatható!

A park Bakonycsernye – Szápár útvonalon keresztül Várpalota irányában közelíthető meg, közvetlenül a főút mellett.

Károlyi Kastély Hotel & Restaurant

A kastélypark folyamatosan nyitva tart. A sétára indulók számára ingyenes kis útmutatót biztosított a hét minden napján, amely hasznos az érdeklődőknek és a gyerekeknek is. Csupán egyetlen korlátozást tart fenn: csak családtagok képezhetnek csoportokat. A parkot csoportosan látogató vendégek esetében kérik a maszk használatát. Egyéni sétához vagy futáshoz azonban nem szükséges a maszk viselése. A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel vezetett botanikai séták továbbra sem indulnak.

Wekerle Sándor Szabadidő Központ

A Szabadidőközpont szabadtéri pályái, futópályája, kondiparkja használható a szabályok betartásával. Az uszoda és az épületben lévő pálya és edzőtermek azonban még zárva tartanak.

Vértes erdő

 


Hasonló találatok