search
menu

Csuporné Angyal Zsuzsa

Megosztás

Csuporné Angyal Zsuzsa

Cím: 8074 Csókakő, Vértesi utca 14.
Telefon: +36-20/386-1602
Email: fazekas.angyalzsuzsa@gmail.com
Weboldal: www.facebook.com/angyalfazekas

Csuporné Angyal Zsuzsa vagyok, Csokonai díjas fazekas és mézesbábos népi iparművész és szeretettel várom a tisztelt látogatókat!
Hosszú évek óta vonzott a Vértes, és különösen Csókakő megkapó szépsége. A hely varázsa arra késztetett, hogy alkotó tevékenységem és működésem színhelyének azt a gyönyörű fekvésű hegyoldalt válasszam, ahonnan a sok fantáziát megindító várban, a Bakony keleti hegyeiben, a korábbi kőfejtő szikrázóan színes sziklafalában egyidejűleg gyönyörködhetek.
Elkötelezett híve vagyok a természetnek, a természetesnek, és az azzal harmóniában alkotott emberi alkotásnak.
Két mesterség vonzásában élek a fazekasság, ami gyermekkorom óta lételemem, és a mézesbábosság, ami felnőtt koromban ejtett rabul. Erre alapozva bátorkodom magam „Mézes-Mázasnak” nevezni.
Népi iparművészként, fazekas mesterség oktatójaként, „népi kézműves mesterségek játszóházi foglalkozás vezetőjeként”, készséggel vállalom, hogy azt az örömöt, amit számomra mesterségeim jelentenek, bemutassam, élményszerűen átadjam kicsiknek-nagyoknak. Túrázóknak, táborozóknak, bortúrázóknak, csoportos és családi kiránduláson résztvevőknek.

Hasonló találatok